Ο Μπαχαλόγατος (2009)

Ο Μπαχαλόγατος Ένα σεξουαλικό έγκλημα στα παρασκήνια της «Στιγμής της Ηλίθιας» φέρνει τα πάνω-κάτω στη φτωχή τηλεοπτική Ελληνική γειτονιά.

Η φιλόδοξη στάρλετ Κωστούλα Πετρίδου «βγαίνει» από τα ρούχα της, καθώς ο γνωστός καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας αποδέχεται την πρόσκληση δύο αστυνομικών στο «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και δραπετεύει για Τρίτη φορά με ελικόπτερο!!! ενώ μια παρέα από πανέξυπνες ξανθιές αποφασίζει να πάρει εκδίκηση!
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν στη λίστα των υπόπτων προστίθεται ένα ζευγάρι που φεύγει για την Αμερική – πνιγμένο στα χρέη – και άθελά του ναυαγεί στο νησί του «LOST»…

Τρία υπεράνω υποψίας γεροντάκια νοσηλεύονται – χωρίς αποτέλεσμα – εδώ και χρόνια στο Ε.Σ.Υ. και ένας φιλήσυχος σύζυγος απειλεί να αυτοκτονήσει για την άπιστη γυναίκα του!!!
Ποιος θα βρει τη λύση στο μυστήριο; Ποιος θα αποκαλύψει το δολοφόνο;
Ο Μπαχαλόγατος… φυσικά!!!

 logo-imdbred Έτος παραγωγής : 2009
Βαθμολογία : 5.0
Ηθοποιοί : Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Πετρόχειλος, Σάββας Τασσίου, Σπύρος Ιωάννου, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μαρία Πανουτσοπούλου, Μαρία Καρακίτσου, Δημήτρης Καϊκής, Έφη Καραγιάννη, Μιράντα Κοροβίλα.
Σκηνοθέτες : Μάρκος Σεφερλής
Κατηγορία : Θέατρο

(265)

Αφήστε το σχόλιο σας!

Category: Θέατρο